Naslovnica

Pridružite nam se na 2. nacionalnom ICT summitu Digitalna ekonomija u Rijeci!

Ministarstvo gospodarstva i Visoko učilište Algebra pozivaju poduzetnike i menadžere, stručnjake, donositelje odluka, kreatore javnih politika, učenike i studente. Pridružite nam se na 2. nacionalnom ICT summitu Digitalna ekonomija 26. listopada u Rijeci na Sveučilištu! 

wallcoo_com_3534_future_TECH_ImageDigitalna ekonomija područje je u kojem ideje nastaju i šire se brze nego ikada ranije,  a digitalizacija stvara prilike za rast i inovacije u gotovo svim sektorima gospodarstva. Jedinstveno digitalno tržište predstavlja ogroman potencijal generiranja gospodarskog rasta vrijednog 250 milijardi EUR. Da bismo osnažili vlastitu konkurentnost i omogućili prelazak na pametno gospodarstvo, postavlja se imperativ integracije digitalne tehnologije u poslovanje i područje djelovanja tradicionalnih gospodarskih sektora.

U tri tematska panela ugledni stručnjaci ponuditi će odgovore na neka od ključnih pitanja koja se tiču novog gospodarstva i trendova. Poslušajte primjere i iskustva lidera u svom području, diskutirajte o zajedničkim temama i izazovima, saznajte više o daljnjim koracima i trendovima u digitalizaciji.

Posebno vam skrećemo pažnju na okrugli stol pod nazivom „Digitalna i medijska znanja, vještine i kompetencije“ koji će voditi Hrvoje Balen, član uprave Algebre, uz sudionike iz IT kompanija, obrazovnih institucija i predstavnika javne vlasti, a čiji naglasak će biti na ulozi vještina, kompetencija i znanja u razvoju nove ekonomije – digitalne ekonomije.

Vidimo se u Rijeci!

Kotizacija se ne naplaćuje, ali je broj mjesta ograničen pa vas molimo da se registrirate na http://www.digitalnahrvatska.org

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.