fbpx
Image for Projekt “S tehnologijom i edukacijom možemo sve”
Naslovnica

Projekt “S tehnologijom i edukacijom možemo sve”

Odnedavno sudjelujemo u još jednom vrijednom projektu "S Tehnologijom i Edukacijom Možemo sve" kojeg provodi udruga ŽENA" iz Drniša. Uz Visoko učilište Algebra kao partner u projektu sudjeluju i Društvo osoba s intelektualnim teškoćama Osijek i Udruga hrvatskih ratnih veterana "Kninska bojna".

Projekt "S Tehnologijom i Edukacijom Možemo sve" je financiran u okviru natječaja "Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a" u iznosu od 1.705.956,42 HRK. Sufinanciranje Europske unije iz ESF-a iznosi 1.450.062,96 HRK, a iz Državnog proračuna 255.893,46 HRK.

Neke od aktivnosti kroz dvije godine trajanja projekta bit će organiziranje treninga za trenere i studijskog putovanja, opremanje 3 LAB učionice, organiziranje višednevnih radionica za krajnje korisnike te jednodnevnih događanja s ciljem  jačanje kapaciteta udruga za primjenu STEM-a u svakodnevnim aktivnostima.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.