Naslovnica

Cijena studija

Cijena studiranja na Griffith College Dublin

Temeljem ugovora o strateškoj suradnji između Visokog učilišta Algebra i Griffith College Dublin, studenti Visokog učilišta Algebra koji se odluče za mobilnost u Dublin plaćaju povlaštenu cijenu studija u iznosu od 5.500 EUR za godinu studija.

U cijenu godine studija u Dublinu nisu uračunati troškovi putovanja, hrane i smještaja u Irskoj koje studenti plaćaju odvojeno, sukladno vlastitom izboru. Plaćanje školarine odvija se prema uvjetima Griffith College Dublin.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.