Image for Talks@Algebra 18. 01., dvorana Steve Jobs – Kai Beiderwellen
Naslovnica

Talks@Algebra 18. 01., dvorana Steve Jobs – Kai Beiderwellen

Prof.DIpl.Des Kai Beiderwellen – Trust me! – Emotional Security in Brands and Religions

Pozivamo vas na predavanje gostujućeg profesora na diplomskom studiju kreativnog upravljanja dizajnom i tržišnim komunikacijama Kai-a Beiderwellena na temu TRUST ME! – EMOTIONAL SECURITY IN BRANDS AND RELIGIONS koje će se održati u petak, 18. 01. u dvorani Steve Jobs s početkom u 17 sati na Visokom učilištu Algebra, Gradišćanska 24.

Profesor Beiderwellen pričat će o emocionalnoj sigurnosti koja je danas postala bitan čimbenik u moderno doba komunikacija te kako dodavanje elementa emocionalne sigurnosti dokazano ima dodanu vrijednost brenda ili religije. Uz profesora Beiderwellena pridružit će nam se Dr. sc. Siniša Bogdanović - voditelj diplomskog studija kreativnog upravljanja dizajnom i tržišnim komunikacijama, Dr.sc. Dina Tomšić – direktorica Zagrebačkog velesajma i predavač na diplomskom studiju kreativnog upravljanja dizajnom i tržišnim komunikacijama te naš student Juraj Anzulović koji će nam prezentirati svoj završni rad na temu: Redizajn vizualnog identiteta.

Na vrijeme rezervirajte svoje mjesto popunjavanje prijavnice

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.