Naslovnica

Tražimo suradnike u prodaji, pridruži nam se u Algebri Rijeka

Želiš se usavršavati u najvećem poslovno-informatičkom učilištu u regiji, raditi i stjecati iskustvo u profesionalnoj, dinamičnoj ali opet dovoljno opuštenoj atmosferi i kolektivu Otvorenog učilišta Algebra?  Ne propusti naš novi oglas za posao, točnije za stručno osposobljavanje u našem centru u Rijeci. Provjeri uvjete, i prijavi se!

Algebra-OU-RGB-h

Osim usavršavanja u našem centru u Rijeci, kao stručni suradnik, moći ćeš pohađati edukaciju po izboru iz portfelja edukacija Otvorenog učilišta Algebra, i to u iznosu od 12.000 kuna.

Požuri, jer termin za prijavu traje kratko, a sve detalje o samom natječaju pronaći ćeš klikom na sljedeću stranicu: Stručni suradnik/ica u prodaji

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.