Image for U tijeku su prijave za dodjelu stipendije za studente viših godina diplomskih stručnih studija!
Naslovnica

U tijeku su prijave za dodjelu stipendije za studente viših godina diplomskih stručnih studija!

Poštovani studenti diplomskih stručnih studija!

U tijeku su prijave za dodjelu stipendije za studente viših godina diplomskih stručnih studija! Prijaviti se možete na sljedeći način:

Zamolbu (koja je dostupna na repozitoriju Infoeduke – izbornik Nastavni materijali i obrasci – pod nazivom Zamolba za dodjelu stipendije ili u prilogu ove obavijesti ) je potrebno ispuniti (računalom ili alternativno čitko rukom) i predati ju referadi Visokog učilišta Algebra u radno vrijeme referade (pon, uto, sri 8,00-18,00h, čet, pet 9,00-17h) ili ju dostaviti elektroničkom poštom (ispuniti ju po svim stavkama te spremiti u .doc ili .pdf formatu) na studentska.referada@racunarstvo.hr. Po potrebi dodati još jednu stranicu ukoliko predviđeni prostor za odgovore na motivacijska pitanja nije dovoljan.

Zamolbe se primaju najkasnije do 05.02.2018. godine do 23:59:59 sati.

Studenti koji će se upisivati nakon zatvaranja natječaja ili oni koji predaju zamolbu od 06.02.2018. godine ne mogu sudjelovati u natječaju i njihove prijave neće se razmatrati.

Evaluacija svih pristiglih zamolbi te donošenje i objava konačne odluke o dodjeli stipendija i zatvaranje natječaja za 2018. godinu bit će izvedeno najkasnije do 20.02.2018. godine.

Uvjeti za sudjelovanje u natječaju za dodjelu stipendije za 2. godinu diplomskog studija su: položeni svi kolegiji 1. godine diplomskog studija i prosjek minimalno 4.0.

Kao dodatni kriterij donošenja odluke o stipendiji koristit će se:

  1.     ocjene kolegija
  2.     broj ECTS bodova
  3.     broj kolegija koji je položen do trenutka predaje zahtjeva
  4.     redovitost pohađanja nastave
  5.     ispunjenost ostalih obveza prema Visokom učilištu Algebra u prethodnoj školskoj godini.

Zamolba za financijsku potporu – za više studijske godine

Sretno!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.