Image for Uvodno predavanje za studente 1. godine diplomskih stručnih studija – 4. 3. Algebra LAB
Naslovnica

Uvodno predavanje za studente 1. godine diplomskih stručnih studija – 4. 3. Algebra LAB

Dragi studenti, pozivamo vas na Uvodno predavanje za studente 1. godine diplomskih stručnih studija Visokog učilišta Algebra, koje će se održati u ponedjeljak 4. 3. 2019. godine s početkom u 17:30 sati u Algebra LAB-u. Na predavanju ce vam se obratiti dekan, prodekanica za studente i voditelji diplomskih stručnih studija Visokog učilišta, koji će vam ujedno biti na raspolaganju za sva pitanja i pomoć u snalaženju na početku i tijekom studija. Nakon uvodnog predavanja nastava se nastavlja prema
redovnom rasporedu. Pozivamo vas da se odazovete u što većem broju, jer ćemo vam prezentirati važne i korisne informacije vezane uz studij.

Veselimo se vašem dolasku!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.