Image for Uvodno predavanje za studente diplomksih studija – Algebra LAB, 2. 3. u 17:30
Naslovnica

Uvodno predavanje za studente diplomksih studija – Algebra LAB, 2. 3. u 17:30

Dragi studenti,

pozivamo vas na uvodno predavanje za studente 1. godine diplomskih stručnih studija Visokogučilišta Algebra, koje će se održati u ponedjeljak 2. 3. 2020. godine s početkom u 17:30 sati u Algebra LAB-u. Na predavanju će vam se obratiti dekan, prodekanica za studente i voditelji diplomskih stručnih studija Visokog učilišta, koji će vam ujedno biti na raspolaganju za sva pitanja i pomoć u snalaženju na početku i tijekom studija. Nakon uvodnog predavanja nastava se nastavlja prema redovnom rasporedu.

Visoko učilište Algebra

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.