Image for Za Bug Future Show tražilo se mjesto više
Naslovnica

Za Bug Future Show tražilo se mjesto više

U srijedu, 31. 1. 2018., u Kinu Europa održan je peti Bug Future Show. Ovogodišnji program opet je bio sastavljen od zanimljivih predavanja, kvalitetnih panel-rasprava i live-intervjua, a pričalo se o najzanimljivijim aktualnim tehnološkim temama i inovacijama. Kao i uvijek kada je u pitanju Bug Future Show, tražilo se mjesto više.

I mi smo imali svoje predstavnike koji su dali svoj doprinos programu, a posjetitelji su imali priliku u foajeu kina doći na naš štand na kojem su mogli dobili odgovore na sva pitanja vezana uz Visoko i Cjeloživotno obrazovanje.

Panel-raspravu „Učitelji-heroji – arhitekti boljeg svijeta“ moderirao je naš predsjednik Upravnog Vijeća Hrvoje Balen. Ovogodišnji učitelji heroji opet su nas iznenadili svojom ljubavi prema prenošenju znanja te posvećenosti djeci, a svojim primjerima pokazali su kako se prkosi zastarjelom obrazovnom sustavu. Potiču korištenje suvremenih tehnologija i učenje kroz igru, veselje te kreativno zalaganje što definitivno nedostaje djeci u školskim klupama. Na panelu su sudjelovali Stevče Arsoski (Tehnička škola Sisak), Milan Korać (Tehnička škola Ruđera Boškovića, Zagreb), Darija Dasović Rakijašić (Tehnička škola Ruđera Boškovića, Vinkovci) i Stjepan Šalković (Srednja škola Krapina).

Zadnji panel na rasporedu bavio se jednom od najaktualnijih tema - „Blockchain – tehnologija Internet-of-Money ere“. Panel je čak produžen za petnaestak minuta, a, iz ionako pune dvorane, nije izašao biti jedan posjetitelj do samog kraja. Razlog? Moderator panela bio je Hrvoje Prpić, a sudionici su bili: Nikola Škorić – direktor BTC mjenjačnice Electocion, doc. dr. sc. Leo Mršić naš developer blockchain servisa, Aron Paulić – direktor Buga te Dorijan Jelinčić – kripto-rudar, developer i sistemaš.  Na kraju su posjetitelji imali priliku postaviti pitanja panelistima i dobiti odgovore od stručnjaka za kriptovalute.

Kao jedni od sponzora podržali smo ovogodišnji Bug Future Show, a sada s nestrpljenjem čekamo sljedeće izdanje. 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.