Image for Započela suradnja Visokog učilišta Algebra i kreativne agencije I TO NIJE SVE!
Naslovnica

Započela suradnja Visokog učilišta Algebra i kreativne agencije I TO NIJE SVE!

U suradnji s kreativnom agencijom I TO NIJE SVE! započeli smo u seriji gostujućih predavanja, dodatnu edukaciju novih generacija mladih kreativaca, digitalaca i budućih marketinških stručnjaka na preddiplomskom i diplomskom studiju digitalnog marketinga.

Početak suradnje obilježila su predavanja Borisa Ličine Borje, Head of Digital i Stelle Bogovac, Senior copywriterice iz I TO NIJE SVE! Kreativne agencij, koji su održali prezentacije na temu Digital Detoxa, trenda koji je sve više prisutan u svijetu advertisinga i digitalnih komunikacija te predavanje na temu copywritinga u svijetu advertisinga.

Više u članku na linku: bit.ly/3awxPVm.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.