Image for Završila Algebrina međunarodne ljetna škola 2022.!
Naslovnica

Završila Algebrina međunarodne ljetna škola 2022.!

Algebrina ljetna škola je nevjerojatna i nezaboravna četverotjedna avantura.

 Studenti iz različitih dijelova svijeta okupili su se u Algebri kako bi pohađali jedan od naših ljetnih kolegija: Artificial Intelligence, Cyber Security, Data-Driven Storytelling, Digital Marketing, Experimental Drawing, Mobile Application Development and Introduction to Management i Entrepreneurship for IT Professionals. Osim novih digitalnih vještina za CV, međunarodno okruženje jedinstvena je prilika za studente da razviju vještine timskog rada na globalnom tržištu.

Dodatna vrijednost su bili posjeti našim partnerskim kompanijama Degordian, Bornfight & Q Agency, koje su nam otvorile svoje urede i održale izvrsne prezentacije svoje poslovne uspješne priče.

Posebno iskustvo ljetne škole je naš boravak u Zadru – jednom od najljepših gradova na dalmatinskoj obali. Studenti su pohađali kolegije uz pozadinu najljepšeg zalaska sunca na svijetu i provodili slobodno vrijeme na sunčanim plažama!

Ponosni smo na sve Algebrine ljetne školarce koji su usješno položili kolegije i zaslužno primili završne certifikate.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.