Image for Zoja Ivanišević iz Brigade održala gostujuće predavanje na Algebri
Naslovnica

Zoja Ivanišević iz Brigade održala gostujuće predavanje na Algebri

Prošli vikend nas je u sklopu kolegija Customer Experience posjetila Zoja Ivanišević, Business Director u tvrtki Brigada. Zoja je studentima diplomskog studija Digitalnog Marketinga pružila uvid u Brigadine načine kako, kvalitetnom kombinacijom analizom ponašanja kupaca putem bihevioralnih istraživačkih metoda i arhitektonskog znanja, prilagoditi retail prostor i time znatno unaprijediti korisničko iskustvo i poslovne rezultate. Zoja hvala ti još jednom na fantastičnim inspirativnim primjerima iz prakse.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.