Image for Algebra sudjelovala na sajmu studiranja u inozemstvu u Sjevernoj Makedoniji
Naslovnica

Algebra sudjelovala na sajmu studiranja u inozemstvu u Sjevernoj Makedoniji

Algebrini predstavnici sudjelovali su na Sajmu studija u inozemstvu organiziranom u Skoplju, Sjeverna Makedonija. Naš je tim imao priliku predstaviti Algebrine studijske programe ispred više od 300 makedonskih studenata koji su zainteresirani za istraživanje mogućnosti studiranja u inozemstvu.

Studiranje na Algebri odličan je odabir za studente koji žele upisati prijediplomske i diplomske studijske programe u području primijenjenog računarstva, digitalnog marketinga ili dizajna te studirati u Europskoj uniji. Naši predstavnici istaknuli su jedinstvene aspekte svakog Algebrinog studijskog programa i naveli da veliki broj Algebrinih studenata nakon studija izgradi karijeru u digitalnim tehnologijama na globalnoj razini.

Inovativni nastavni planovi i primjenjiva znanja i vještine koje naši studenti stječu tijekom studija dobro su se složili s ambicioznim ciljevima potencijalnih studenata s kojima smo se susreli na sajmu.

Sudjelovanje na Sajmu studija u inozemstvu omogućilo nam je da predstavimo Algebru kao središte inovacija i izvrsnosti u tehnologiji koje čini našu instituciju savršenim odabirom za one koji traže globalno konkurentno obrazovanje.

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.