Image for Algebra eSport tim u finalu 2. igre na SET-u!
Naslovnica

Algebra eSport tim u finalu 2. igre na SET-u!

Algebra eSport studentski tim u FINALU Counter Strike: Global Offensive, 2. igre na Student Esports Tournament.

U srijedu, na drugom danu polufinala igrali su Algebra i osječki FERIT. Prva mapa bila je Mirage koji je bio sretniji po tim Algebre koji je pobijedio s rezultatom 16:10. Drugi meč igrao se na mapi Inferno, a završio je sa rezultatom 19:17 nakon što je FERIT izborio odlazak u overtime. Pobjedu je ipak odnio tim Algebre  te Valentino (kapetan), Danijel, Domagoj, Dominik, Marin i Neo danas u 18.00 sati brane boje Algebre u finalu protiv FESB tima. Podržite našu ekipu i pratite finale na linku: bit.ly/3m6cqrC . Dečki sretno!

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.