Image for Dan dobrodošlice za Erasmus+ studente
Naslovnica

Dan dobrodošlice za Erasmus+ studente

Dočekali smo naše Erasmus+ studente iz Belgije, Francuske, Njemačke, Litve i Poljske na Danu dobrodošlice organiziranim za njih kao uvod u njihov ljetni semestar na Visokom učilištu Algebra.

Dan je započeo informativnim obilaskom kampusa, nastavio se tečajem korištenja Infoeduke, a zaokružili smo ga sunčanim razgledavanjem centra Zagreba.

Studenti su se upoznali sa svojim Algebra Buddyjima koji će im pomoći da se smjeste, upoznaju grad te im pružiti akademsku i osobnu podršku tijekom semestra.

Dan dobrodošlice bio je izvrsna prilika za studente da se upoznaju s novim okruženjem i da se povežu sa svojim vršnjacima i mentorima.

Erasmus+ studentima želimo uspješan i ugodan semestar!

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.