Image for Dan otvorenih vrata, srijeda 12. 4. 2023.
Naslovnica

Dan otvorenih vrata, srijeda 12. 4. 2023.

Pozivamo vas na Dan otvorenih vrata prijediplomskih studija Visokog učilišta Algebra!

Vidimo se 12. 4. 2023. s početkom od 17.30 na našem novom kampusu na adresi Gradišćanska 24 u Zagrebu!

Od studija multimedijske produkcije ili dizajna, preko sistemskog ili programskog inženjerstva do digitalnog marketinga, ali i još toliko toga kako bi bili izvrsni u onome što volite, dobrodošli na Sveučilište Algebra! 

Na Danu otvorenih vrata predstavit ćemo vam naše studijske programe i otkriti kako studirati u Engleskoj u Hrvatskoj u sklopu naše suradnje s priznatim Sveučilištem Goldsmiths iz Londona uz stjecanje dviju diploma prema EU i UK standardima!

Pričat ćemo i o internacionalnim razmjenama te mogućnostima u okviru ERASMUS programa za studente, studentskim praksama te aktivnostima i podršci koju će vam pružati naši odjeli za Međunarodnu suradnju i Centar karijera.

Naši alumni odgovorit će vam na pitanja što ih je motiviralo da upišu studij na Algebri te koliko su im stječena znanja i vještine pomogli u daljnjem razvijanju zavidne karijere u odabranom području. 

Za kraj, nadamo se samo početku našeg zajedničkog druženja, voditelji studija pobliže će objasniti koji su sve benefiti i prednosti studiranja na Algebri, otkriti vam u čemu je tajna rapidne zapošljivosti po završetku Algebrinih studija, kao i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Provesti ćemo vas po našem novom kampusu i pokazati:

  • Dvorane i računalne učionice
  • 3D production room
  • A/V production room
  • On air studio
  • Podcast room
  • Art Studio
  • Nimbus Data centar
  • Međunarodni ispitni centar
  • Knjižnicu
  • Prostor za druženje

Prijavite se do 11. 4. 2023. i uvjerite se zašto je Algebra postala sinonim za kvalitetu u obrazovanju! Vidimo se!

Prijaviti se možete na linku https://www.algebra.hr/visoko-uciliste/kampanje/dan-otvorenih-vrata-preddipplomskih-studija-2023/ 

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.