Image for Gostujući studenti iz Pariza na Algebri
Naslovnica

Gostujući studenti iz Pariza na Algebri

Algebra je ugostila još jednu grupu studenata s Paris School of Technology and Business!

Od 22. do 25. svibnja 2023. studenti diplomskog studija PST&B uživali su na našem Visokom učilištu! Pohađali su modul Introduction to Data-Driven Storytelling koji je držao Algebrin profesor Zdravko Kunić, iskusni tehnološki stručnjak, poduzetnik i data scientist.

U ponedjeljak su studenti imali toplu dobrodošlicu Odjela za međunarodnu suradnju Visokog učilišta Algebra i njihovih Algebra Buddyja. Dan se nastavio prvim predavanjem modula Introduction to Data-Driven Storytelling, a završio je razgledavanjem prekrasnog Zagreba.

Sljedeći dani bili su ispunjeni inspirativnim predavanjima i otkrivanjem golemih mogućnosti znanosti o podacima. Studenti PST&B-a također su posjetili Bornfight, tvrtku iz Zagreba koja se bavi razvojem, skaliranjem i ulaganjem u start-upove, gdje su razgovarali o različitim case studyjima i stvarnim brojkama industrije!

Posljednjeg dana svog uzbudljivog posjeta studenti su predstavili svoje završne projekte i prisustvovali svečanoj dodjeli certifikata.

Evo što je jedan od studenata PST&B-a ispričao o svom iskustvu na Algebri: Vrijeme koje sam proveo sa svojim kolegama na Algebri je doista bilo nezaboravno! Jako sam zahvalan što sam bio dio tako nevjerojatnog programa! Iznimno mi je drago što sam bio dio vaše studentske zajednice i veselim se što ću ostati u kontaktu s Algebrom dok zajedno nastavljamo slijediti naše zajedničke ciljeve.”

Zahvaljujemo Paris School of Technology and Business, našem predavaču Zdravku Kuniću i Bornfightu što su studentima osigurali odlična i korisna predavanja. Veselimo se budućoj suradnji i promicanju međunarodne mobilnosti u Algebri!

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.