Image for Iskoristi vaučer i doživi besplatno, vrhunsko iskustvo edukacije u Algebri!
Naslovnica

Iskoristi vaučer i doživi besplatno, vrhunsko iskustvo edukacije u Algebri!

Znate li da u ovom trenutku možete pohađati dio Algebrinih programa obrazovanja u potpunosti besplatno! U tijeku je dodjela javnih sredstava za obrazovanje odraslih koju provodi HZZ. Ne propustite ju i doživite vrhunsko iskustvo edukacije u najvećoj privatnoj obrazovnoj instituciji u Hrvatskoj!

Svi Algebrini programi obrazovanja za koje u ovom trenutku možete koristiti vaučere dostupni su u sljedećim gradovima: Zagreb, Rijeka, Pula, Osijek, Split, Zadar, Varaždin, Šibenik, Bjelovar, Virovitica, Vukovar, Vinkovci i Sisak. Isto tako, Algebrini programi obrazovanja dostupni su i u terminima online uživo što vam pruža mogućnost pohađanja naših programa i izvan ovih gradova.

Edukacija uz vaučer za vas je u potpunosti besplatna za programe koji su u ovom trenutku u sustavu vaučera! Iako su cijene Algebrinih programa obrazovanja više od onoga što vaučeri nude, iznimno smo ih izjednačili kako ne biste morali, kao naš polaznik, plaćati razliku.

Više detalja i kako ostvariti pravo na vaučer i edukaciju u Algebri saznajte klikom ovdje

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Privacy Preference Center

Google Analytics

_ga

Facebook

_fbp