Novosti


17.6.2019 održana je u prostorijama Visokog učilišta Algebre radionica s partnerima/stručnjacima o izradi ankete za prijavljene standarde zanimanja.
29.5.2019 – Održan sastanak s partnerima o sistematizaciji i provedbi projekta vezano prvotno uz izradu standarda zanimanja u području računarstva.
Radionica o metodologiji izrade standarda zanimanja održati će se 25. travnja 2019., 26. travnja 2019 i 6. svibnja 2019 u Ministarsvu zanosti i obrazovanja.
Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.