Image for Košarkaši Algebre na UniSport ZG natjecanju
Naslovnica

Košarkaši Algebre na UniSport ZG natjecanju

U nedjelju 22. siječnja 2023. odigrana je zadnja utakmica grupne faze košarkaške UniSport ZG lige.

Naši košarkaši ovoga puta nisu izborili nastavak natjecanja, ali kako je najavio voditelj sporta i rekreacije, Tin Petračić, mag. kineziologije - “Svojim trudom i zalaganjem pokazali su da već sljedeće godine možemo računati na pobjede i play off.” 

Slijedi natjecanje 3x3, a ovim putem pozivamo sve naše studente, sadašnje i bivše košarkaše, da nam se pridruže na terminima i treninzima u ljetnom semestru. Vidimo se!

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.