Image for Programi razmjene i Erasmus+
Naslovnica

Programi razmjene i Erasmus+

Erasmus+ je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport koji ti, između ostalog, omogućuje mobilnost na razini visokoškolskog obrazovanja, nezaboravno iskustvo boravka u inozemstvu uz financijsku potporu.

Provedi semestar u inozemstvu

Erasmus+ je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport koji ti, između ostalog, omogućuje mobilnost na razini visokoškolskog obrazovanja, nezaboravno iskustvo boravka u inozemstvu uz financijsku potporu.

Erasmus+ pruža ti mogućnost studijskog boravka ili stručne prakse u visokoškolskoj ustanovi domaćinu. Potpisali smo Erasmus sporazum s više od 60 obrazovnih ustanova na kojima možeš boraviti, a među kojima su i najstarija i najveća sveučilišta diljem Europe.

Također smo pripremili i dodatne financijske pogodnosti za studente koji se odluče na studijski boravak kako bi iskusili studiranje na stranom sveučilištu. Pored partnera u programu Erasmus, surađujemo s još preko 20 sveučilišnih partnera u dijelovima svijeta koje Erasmus ne pokriva. i kod njih također možeš na studentsku razmjenu, ali bez financijske podrške iz proračuna Europske unije.

Nositelj smo ERASMUS+ sveučilišne povelje.

Erasmus+ strukturiran je prema sljedećim aktivnostima:

  • Ključna aktivnost 1 – Mobilnost u svrhu učenja za pojedince
  • Ključna aktivnost 2 – Suradnja za inovacije i razmjenu dobre prakse
  • Ključna aktivnost 3 – Podrška reformi politika
  • Program Jean Monnet
  • Sport

Popis aktivnosti unutar strukture programa Erasmus+ prema pojedinim ključnim aktivnostima i pojedinim sektorima, te dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.