Image for Na Algebri organiziran sastanak više od 40 Erasmus+ koordinatora hrvatskih visokih učilišta
Naslovnica

Na Algebri organiziran sastanak više od 40 Erasmus+ koordinatora hrvatskih visokih učilišta

U petak, 9. rujna 2022., na kampusu Visokog učilišta Algebra održan je Uvodni sastanak s Erasmus+ koordinatorima: Erasmus+ Natječaj 2022., aktivnost KA131 u organizaciji Agencije za mobilnosti i programe EU (AMPEU). Sastanak je okupio Erasmus+ koordinatore s više od 40 visokih učilišta iz cijele Hrvatske.

Sastanak je otvorio Tomislav Fresl, Voditelj odjela za visoko obrazovanje pri AMPEU-u, obraćanjem na temu novosti i aktualnosti vezanih uz Natječaj 2022.

Primjere dobre prakse pri provedbi projekata podijelila je E+ ambasadorica Ana Ćosić (Sveučilište u Splitu) dok je iskustva virtualne suradnje podijelio dr. sc. Jurica Babić (Sveučilište u Zagrebu, FER). Sastanku se pridružio i predsjednik Erasmus studentske mreže (ESN) Juan Rayón González koji je sudionicima približio studentsku perspektivu govoreći o konkretnim studentskim iskustvima.

Za prisutne Erasmus+ koordinatore iz cijele države održana su predavanja i o osobitostima projektnog ciklusa, ugovornim obvezama i financijskim aspektima provedbe, digitalizaciji te inkluziji Erasmus+ programa. Uz aktivno sudjelovanje u diskusijama, sudionici su dobili vrijedne savjete i smjernice za što kvalitetniju provedbu projekata.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.