Image for Naš student Josip Stanešić završio je ovogodišnji „Seeds for the Future“ program
Naslovnica

Naš student Josip Stanešić završio je ovogodišnji „Seeds for the Future“ program

Uspješno je završeno treće izdanje edukacijskog programa „Seeds for the Future“ u kojem je sudjelovalo osam studenata prijediplomskih i stručnih diplomskih studija s najboljih hrvatskih fakulteta, među kojima je i naš student Josip Stanešić. Tijekom 8-dnevnog programa studenti su od vrhunskih stručnjaka učili o poslovanju Huaweija te naprednim tehnologijama kao što su 5G, umjetna inteligencija i računarstvo u oblaku.

Veliko nam je zadovoljstvo što Seeds for the Future nastavljamo i ove godine. Razmjena znanja i otvaranje prilika za učenje o novim tehnologijama od iznimne je važnosti za Huawei, a sigurni smo da će studentima stečena znanja biti od velike koristi u praksi.”, rekao je Kevin Zhang Qiming, glavni direktor Huawei Technologies Hrvatska.

Nastavak je to uspješne suradnje Huaweija i Hrvatske koja se provodi na temelju dva Memoranduma o razumijevanju i suradnji iz 2019. godine koji su sklopljeni sa Središnjim državnim uredom za razvoj digitalnog društva.

Vlada Republike Hrvatske visoko na listi prioriteta ima ulaganje u mlade, digitalizaciju i jačanje međunarodne suradnje. Koliko su nove tehnologije i brza prilagodba ključni, uvjerili smo se posebno u posljednje dvije izazovne pandemijske godine i zato smo sigurni kako će i ova generacija nastaviti s entuzijazmom usvajati nova znanja kojima će istinski mijenjati hrvatsko društvo.“ istaknuo je Bernard Gršić, državni tajnik u Središnjem državnom uredu za razvoj digitalnog društva.

 

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.