Image for Obavijest o nastupnom predavanju u postupku izbora u znanstveno-nastavno zvanje docenta – dr.sc. Slobodan Stojanović
Naslovnica

Obavijest o nastupnom predavanju u postupku izbora u znanstveno-nastavno zvanje docenta – dr.sc. Slobodan Stojanović

Zagreb, 26. kolovoza 2022. godine.

U skladu sa Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju te Odlukom Rektorskog zbora o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna zvanja, umjetničko nastavna zvanja i nastavna zvanja, daje se sljedeća obavijest:

NASTUPNO PREDAVANJE

dr. sc. Slobodana Stojanovića

u postupku izbora u znanstveno - nastavno zvanje i radno mjesto docenta u području društvenih znanosti, polje ekonomija održat će se u srijedu, 07. rujna 2022. godine s početkom u 12:00 sati u predavaonici C11 Ruđer Bošković, u prostoru Visokog učilišta Algebra u Gradišćanskoj 24, Zagreb, na temu:

Analiza financijskih izvještaja u poslovnim financijama

Nastupno predavanje održava se pred Stručnim povjerenstvom, nastavnicima i suradnicima Visokog učilišta Algebra, studentima, te drugim zainteresiranim osobama.

Nakon nastupnog predavanja održat će se rasprava koja uključuje postavljanje pitanja kandidatu o izloženoj temi.

Obavijest o nastupnom predavanju_dr. sc. Slobodan Stojanović (1)

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.