Image for Počinje „Trening za trenere za STEM područje“
Naslovnica

Počinje „Trening za trenere za STEM područje“

U partnerstvu s Visokim učilištem „Algebra“, udruga „Žena“ organizira Trening za trenere za STEM područje. Trening obuhvaća tri modula, a usavršavanje će provesti stručnjaci Visokog učilišta Algebra.

Prvi modul treninga održat će se tijekom veljače 2022. godine u online formatu. Termini održavanja su 10., 16. i 17. veljače.

Trening za trenere provodi se u sklopu projekta „S Tehnologijom i Edukacijom Možemo sve“ koje u partnerstvu provode Udruga "ŽENA", Udruga hrvatskih ratnih veterana "Kninska bojna", Društvo za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Osijek i Sveučilište Algebra.

Cilj projekta je jačanje kapaciteta udruga za primjenu STEM-a u svakodnevnim aktivnostima, u radu s ciljnim skupinama. Ostvarenje cilja se planira postići kroz organiziranje treninga za trenere i studijskog putovanja, opremanje 3 LAB učionice, organiziranje višednevnih radionica za krajnje korisnike te jednodnevnih događanja.

Projekt ukupne vrijednosti 1.705.956,42 HRK sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.450.062,96 HRK te Republika Hrvatska u iznosu 255.893,46 HRK. Planirano trajanje projekta je 24 mjeseca, a provedba je započela 06.07.2021.

Više o projektu saznajte OVDJE.

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.