Image for Posjet studenata Visokog učilišta Algebra agenciji Degordian
Naslovnica

Posjet studenata Visokog učilišta Algebra agenciji Degordian

Centar karijera organizirao je 01.02.2018. godine posjet studenata agenciji Degordian.

Ovo je bila odlična prilika za studente Visokog učilišta Algebra da iz prve ruke upoznaju kako izgleda raditi u području za koje se školuju i dobiju odgovore na brojna pitanja koje do sada nisu imali kome postaviti.

Studente su dočekali Ivo Novak, koji je na radnom mjestu Director of Digital Marketing Services i Boris Zatezalo, koji je na radnom mjestu Account Director. Nakon prezentacije o svim odjelima unutar agencije, studenti su imali priliku vidjeti brojne uspješne projekte i upoznati ostale voditelje odjela.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.