Image for Posjet studenata Visokog učilišta Algebra tvrtci Lemax
Naslovnica

Posjet studenata Visokog učilišta Algebra tvrtci Lemax

Centar karijera Visokog učilišta Algebra i tvrtka Lemax  organizirali su, 25.01.2018. godine, za studente 3. godine Open door day @Lemax. Kroz ovu aktivnost studentima smo predstavili trenutno otvorene pozicije, upoznavanje načina rada unutar njihove kompanije i prenijeti dojam o radnoj atmosferi u realnom okruženju. Ovo je ujedno bila i mogućnost da zainteresirani studenti dogovore studentske poslove i prakse preko ljeta.

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.