Image for Prijavi se na “Flutter Animated” @Algebra – 7. 3. 2023.
Naslovnica

Prijavi se na “Flutter Animated” @Algebra – 7. 3. 2023.

Dragi studenti i studentice,

Pozivamo vas na novi "Flutter Animated" meetup

Novi meetup u Flutter Zagreb seriji eventa održat će se uživo na Visokom učilištu Algebra u utorak, 7. 3. 2023. u 18.00 sati u predavaonici Faust Vrančić. 

Animirat će nas sljedeće teme:

Exploring Animations in Flutter

Bruno Jurković & Stipe Bačić, Valere Margins

Zaronimo u nebrojene mogućnosti animacije koje su nam dostupne 2023. u Flutteru. Istražujemo native opcije, modernije pristupe poput Rivea i alate jednostavne za korištenje kao što su flutter_animate i još puno više!

Implementing physics-based UI

Fran Marić, Infinum

Bojite li se implementacije kompleksnih sučelja? Nema više razloga za strah. Naučite kako stvoriti lijepo i pametno korisničko iskustvo, uz wheel of fortune, za svoju sljedeću aplikaciju.

Unit testing in Flutter

Ivan Celija, Agencija Q

Jeste li ikada htjeli pisati unit testove u Flutteru, ali niste znali gdje i kako početi? Dopustite mi da vam pokažem kako to jednostavno učiniti koristeći samo arhitekturu i riverpod.

Prijaviti se možeš na https://www.meetup.com/flutter-zg/events/291929920/ 

Vidimo se!

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.