Image for Rezultati natjecanja s Infogamera
Naslovnica

Rezultati natjecanja s Infogamera

Imamo pobjednike natjecanja u Doomu s prošlotjednog Reebot Infogamera! Ulaznice za ekskluzivnu Algebrinu konferenciju s legendarnim Johnom Romerom zaslužili su natjecatelji s najvećim brojem bodova.

  1. Amy Wood -71,150 bodova
  2. Filip Švigir -  62,050 bodova
  3. Noa Jakob Košutić - 51,600 bodova
  4. Mislav Oršolić - 48,350 bodova
  5. Višnja Jarak - 48,250 bodova
  6. Josip Pratljačić - 45,000 bodova
  7. Teo Ileković - 44,600 bodova
  8. Adam Sladetic - 44,450 bodova
  9. Jura Vuković - 43,000 bodova
  10.  Hinko Sever-Koren - 42,000 bodova

Dobitnici ulaznica imat će priliku susresti se s Johnom Romerom, tvorcem originalnog Dooma i jednim od najpoznatijih imena u svijetu igara.

Podsjetimo, krajem siječnja 2024. Algebra u Zagreb, u okviru Global Game Jama, organizira konferenciju, „Future Perspectives of Game Development: Education, Creativity & Business Opportunities“. Poseban gost na konferenciji bit će legendarni dizajner igara i ikona game development industrije, John Romero, kojemu će to biti prvo pojavljivanje na nekoj konferenciji u Zagrebu.

Još jednom čestitamo pobjednicima na odličnom igranju Dooma i radujemo se njihovom susretu s jednim od velikana gaming industrije!

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.