Naslovnica

Antonio Britvar

Antonio Britvar završio je preddiplomski stručni studij multimedijskog računarstva na Visokom učilišu Algebra, gdje je zbog uspjeha na maturi (iz matematike) bio prvi dobitnik pune stipendije. Još u osnovnoj školi bavio se filmom i radijskim novinarstvom, a nagrade na festivalima i smotrama osvajao je iz godine u godinu. Imao je priliku svoje znanje i podijeliti vodeći niz radionica na području filma i medijske pismenosti diljem Hrvatske i Europe. Rad na filmu nastavio je kroz brojne video kampanje za razne tvrtke i organizacije, a surađivao je u nekoliko projekata kao što su Toni Milun - otvaranje paušalnog obrta, Toni i Huawei te nagrađuju, a trenutno sudjeluje i u snimanju projekta S Milunom do Milijuna. 

U sklopu Algebrinog projekta razvoja digitalnih obrazovnih sadržaja producirao je mnoge multimedijske elemente, a projekt je nagrađen na PMI forumu.  Naši studenti imaju snimke svoje promocije zbog Antonijevih vještina.Antonio je još 2014. bio prvi predstavnik Hrvatske na Međunarodnom Summitu medija za mlade (International Youth Media Summit) u SAD-u, a danas je predsjednik odbora mladeži te je zajedno s kolegama upravo završio s organizacijom prvog virtualnog Summita. Sljedeće godine nada se dovesti više od 80 delegata iz cijeloga svijeta u Karlovac na prvi hrvatski Summit!

Često surađuje s Hrvatskim filmskim savezom u području organizacije i digitalije za festivalske i obrazovne programe, a posebno je ponosan na najbolji filmski festival za srednjoškolce, Four River Film Festival, gdje je nekad bio jedan od autora, a danas je jedan od glavnih suradnika.
Kao pripravnik radio je na dizajnu usluga i dizajnu korisničkog iskustva za mobilne i web aplikacije, a u sklopu završnog rada razvio je aplikaciju za praćenje napretka odbojkaša na pijesku.

U najnovijem projektu s HFS-om pomogao je koncipirati i razviti interaktivnu platformu za korištenje nagrađivanih filmova osnovnoškolaca i srednjoškolaca u nastavi – Digitalnu filmsku naSTAVu.

Ostale projekte možete pronaći na Antonijevoj web stranici Multimedijan.

Jedva čekamo vidjeti sve što će još stvoriti

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.