Image for Sudjelovanje Visokog učilišta Algebra na sajmovima Study in Europe
Naslovnica

Sudjelovanje Visokog učilišta Algebra na sajmovima Study in Europe

Tim Odjela za međunarodnu suradnju imao je zadovoljstvo predstavljati Sveučilište Algebra krajem listopada i početkom studenog u Brazilu i Argentini.

Sveučilište Algebra sudjelovalo je na sajmovima Study in Europe koje je organizirao Campus France uz podršku Europske komisije u Sao Paulu, Brazilu, i Buenos Airesu, Argentini.

Brazilski i argentinski studenti imali su priliku saznati više o redovnim studijskim programima koji se izvode na engleskom jeziku na našem kampusu u Zagrebu, dobiti uvid u to kako im Sveučilište Algebra može pomoći u postizanju uspješne karijere u rastućim industrijama poput digitalnog marketinga, 3D modeliranja, programskog inženjerstva kao i u području podatkovne znanosti i razvoja igara. Studenti su također imali priliku saznati više o svakodnevnom životu u Hrvatskoj, kao i o mogućnostima za karijerni rast i razvoj.

Sveučilište Algebra s radošću očekuje novu generaciju međunarodnih studenata u rujnu 2024. godine, uključujući one iz Brazila i Argentine.

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.