Image for Why is Diversity the Mother of Creativity and Innovation
Naslovnica

Why is Diversity the Mother of Creativity and Innovation

U petak, 5. travnja u Algebra LAB-u održana je radionica „Why is Diversity the Mother of Creativity and Innovation“. Ovu zanimljivu radionicu organizirao je ured za međunarodnu suradnju, a predavačica Maša Magzan prenijela je znanja o različitosti, vrstama različitosti, odnosu različitosti, inovativnosti i kreativnosti te mnogim drugim povezanim temama. U svijetu koji se brzo mijenja i koji je obilježen različitostima, poznavanje ove teme predstavlja važno znanje za buduću karijeru.

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.