Image for Započinjemo s gostujućim predavanjima za naše studente digitalnog marketinga
Naslovnica

Započinjemo s gostujućim predavanjima za naše studente digitalnog marketinga

Sljedeći tjedan započinjemo s gostujućim predavanjima u sklopu kolegija Uvod u marketing i medijske komunikacije. Tako nam u goste 21. 12. 2021. dolazi Ozren Tabaković, komunikacijski stručnjak s više od 15 godina iskustva u odnosima s javnošću te iskustvom u javnom i realnom sektoru.

Ozren je posljednjih godina posvećen razvijanju projekata društveno odgovornog poslovanja te je aktivan i u akademskim krugovima. Aktivan je i u Start-up zajednici, odnosno djeluje kao mentor u Algebra LAB-u.

Svoju profesionalnu karijeru započeo je kao komunikacijski stručnjak u Saboru RH, nakon čega nastavlja razvijati vještine u IM&C agenciji za odnose s javnošću. 2015. godine se zapošljava u Raiffeisen banci kao voditelj komunikacija i društveno odgovornog poslovanja, nakon čega nastavlja svoju karijeru u I TO NIJE SVE! kreativnoj agenciji na poziciji voditelja odjela za PR i CSR.

Danas obnaša odgovornu ulogu PR Seniora u Komunikacijskom laboratoriju, jednoj od najdugovječnijih PR agencija u Hrvatskoj te se pretežito bavi komunikacijama za kompanije iz IT i ICT segmenta, kao i razvijanjem projekata društveno odgovornog poslovanja.

S obzirom na Ozrenovo višegodišnje iskustvo i mnoštvo odrađenih projekata, sigurni smo kako će naši studenti nakon tog predavanja biti bogatiji za pregršt korisnih savjeta i primjera najboljih praksi u području komunikacijskih aktivnosti.

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.