Naslovnica

Algebra i Zadovoljna akademija vam daruju besplatne edukacije!

Želite raditi na sebi, postati sjajne u onome čime se bavite, promijeniti poslovni put ili naučiti nešto novo? Prijavite se na Zadovoljna akademiju!

Algebra i portal Zadovoljna.hr su otvorili natječaj za žene širom Hrvatske od kojih će njih 15 moći osvojiti stipendiju za jedan od 21 ponuđenog programa obrazovanja u 11 gradova diljem Lijepe naše. Čak 10 stipendija osigurat će Algebra.

Natječaj traje do 15. rujna, a među ponuđenim Algebrinim edukacijama su one za specijalisticu internetskog marketinga, voditeljicu izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, web dizajnericu, grafičku dizajnericu, 3D dizajnericu, CAD specijalisticu, knjigovotkinju, ECDL operaterku, ECDL specijalistu i stilisticu unutarnjeg uređenja.

Ponuđeni edukacijski sadržaji Zadovoljna akademije podijeljeni su u 5 tematskih smjerova, poduzetništvo, gastro, ljepota, dekor i moda te digital. Svaki će smjer imati svog mentora, uspješnu osobu iz hrvatskog javnog života koja se istaknula profesionalnim uspjehom, osobnošću i njegovanjem vrijednosti društva koje počiva za znanju, trudu, međusobnom osnaživanju te društvenoj odgovornosti.

Mentorica smjera Poduzetništvo je direktorica i suvlasnica cateringa, Ana Lisak, mentor smjera Ljepota poznati frizer bogate inozemne karijere, Mijo Majhen dok je voditeljica i dizajnerica interijera Mija Kovačić mentorica smjera Dekor. Voditeljica digitalnog marketinga Nove TV, Maja Blumenšajn, mentorica je smjera Digital, a Ivana Urem Marohnić, vlasnica prve majstorske (craft) pekarnice u Zagrebu mentorica je smjera Gastro. Svaki od mentora svojom će podrškom pomoći odabranim kandidatkinjama da završe željenu edukaciju te ih potaknuti da na svom usavršavanju i obrazovanju rade tijekom cijelog života.

Dame, odlučile ste da je vrijeme da učinite nešto za sebe, da hobi pretvorite u profesiju, da se dodatno usavršite u onome što radite ili da se konačno odvažite na potpuni zaokret u karijeri? Prijavite se na Zadovoljna akademiju!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.