Image for Algebrini Buddyji sudjelovali su u Algebrinoj međunarodnoj ljetnoj školi 2023
Naslovnica

Algebrini Buddyji sudjelovali su u Algebrinoj međunarodnoj ljetnoj školi 2023

Naši Buddyji Badr Eddine Himam, Ivan Radojčić i Lucija Lončar, sudjelovali su na Algebrinoj međunarodnoj ljetnoj školi 2023. gdje su pokazali svoj entuzijazam prema učenju, ali i sklapanju prijateljstva sa studentima iz cijelog svijeta.

Badr Eddine Himam i Lucija Lončar dobitnici su stipendije za sudjelovanje na Algebrinoj međunarodnoj ljetnoj školi kao najaktivniji Buddyji kroz akademsku godinu 2022/2023. Badr Eddine Himam sudjelovao je tako na modulu Digital Marketing, Lucija Lončar pohađala je Artificial Intelligence, a Ivan Radojčić sudjelovao je na modulu Data-Driven Storytelling.

Cilj Algebra Buddy Programa je povezati nove međunarodne studente s Algebrinim Buddyjima – domaćim i stranim studentima koji su spremni pomoći novima kako bi se osjećali baš kao doma prilikom dolaska u Hrvatsku, na Algebru. Ovom prilikom naši Buddyji su upotpunili svoje Buddy iskustvo stjecanjem novih znanja i vještina te sklapanjem novih poznanstava i prijateljstava.

Međunarodni studenti složili su se da im iskustvo u Algebrinoj međunarodnoj ljetnoj školi ne bi bilo isto bez naših Buddyja, stoga zahvaljujemo Buddyjima na angažmanu i posvećenosti stranim studentima i čestitamo im na uspješno položenim modulima!

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.