Image for Članovi žirija Global Game Jam natjecanja
Naslovnica

Članovi žirija Global Game Jam natjecanja

Predstavljamo vam članove ocjenjivačkog žirija Global Game Jama, najvećeg svjetskog događaja za izradu videoigara!

Andrej Kovačević

Andrejev interes prema videoigrama seže u razne sfere, pa je tako aktivan i na raznim poljima - kao kolumnist u Rebootu, umjetnički savjetnik za videoigre pri HAVC-u te predavač na raznim srodnim programima. S obzirom na entuzijazam prema videoigrama rado koristi svaku priliku sudjelovati na eventima koji grade bolji ekosustav za domaću proizvodnju videoigara.

Goran Kovač

Iako je po struci diplomirani pravnik, Goran se 2018. odlučuje na promjenu karijere te tada počinje raditi u „Dream Agency“ kao Mobile developer. Tijekom početka pandemije COVID-19 razvija igru Grim Quest, old school RPG-a, koja 2020. postaje mini viralni hit u niši tekstualnih retro RPG-a na Google Play Storu, s više od milijun downloada. Uspjeh na Android platformi pratilo je pokretanje tvrtke Monomyth. Trenutno radi na novim igrama iz Grim serijala, a razvija ih za Android, iOS, macOS i Windows.

Marko Krznarić

Studirao je na FER-u gdje je preddiplomski smjer Programskog inženjerstva na diplomskom studiju zamijenio Računarskom znanosti. Radio je kao Full Stack Developer, a nakon završetka studija započeo je svoju karijeru kao Data Scientist u A1 Hrvatska putem pripravničkog programa “A1 Start Program” koji nudi brojne prilike za usavršavanje unutar šest mjeseci raznim internim edukacijama i projektima. Neke od tehnologija koje koristi u svom poslu su: Python, SQL, Pandas, NumPy, scikit-learn, Azure, PowerBI, OpenShift, FastAI.

Nikola Stolnik

Nikola je rođeni „zagrepčanec“ i gamer od mladih nogu. Cjeloživotni je zaljubljenik u tehnologiju i sve vezano za gaming. Bivši Googler i direktor marketing Nanobita, danas vodi nagrađivanu esport tvrtku Good Game Global koja je najpoznatija po B2B i studentskim esport turnirima i ligama.

Siniša Bahun

Siniša Bahun je scenarist, dramaturg i pisac za videoigre. Profesionalni je pisac za razne kreativne industrije uključujući tv produkciju, animaciju, stripove i naravno videoigre. Radove su mu do sada objavljivali Digital, 505 Games, UNESCO, Hanza Media te je naš najaktivniji pisac za videoigre, od kojih su posljednje dvije Red Solstice 2 i Aquatico.

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.