Image for Erasmus+ mobilnost osoblja – Nada Kaurin Knežević, pred.
Naslovnica

Erasmus+ mobilnost osoblja – Nada Kaurin Knežević, pred.

„Divno nebo iznad nas i Odjel za međunarodnu suradnju na Algebri uz čiju pomoć stalno letimo tim istim, divnim nebom. 😊 Dok je Zagreb bio pod snijegom, upravo uz pomoć kolegica iz Odjela za međunarodnu suradnju, ja sam upijala portugalsko sunce, učila nove stvari i podučavala grupu međunarodnih studenata i studentica na IADE fakultetu u Lisabonu o kreativnosti i kreativnom pisanju.“

IADE je laboratorij kreativnosti, talenta i vodstva prepoznat od strane cijelo društva otkako je osnovan kasnih 1960-ih, ostavivši trag na kreativnoj sceni u Portugalu kroz više od 60 godina povijesti. Sve to čini IADE iznimno popularnom destinacijom za Algebrine studente Digitalnog marketinga i Oblikovanja tržišnih komunikacija koji se odluče na odlaznu Erasmus mobilnost.

„Bila sam gost predavač na kolegiju Design management gdje sam imala privilegiju u međunarodnom okruženju prepunom mladih ljudi koji žele poboljšati svoje kreativne vještine. U isto vrijeme se na fakultetu odvijao International Week unutar kojeg sam studentima prezentirala i mogućnosti studiranja na Visokom učilištu Algebra.“

IADE i Algebra imaju višegodišnje Erasmus partnerstvo, te brojni IADE studenti odabiru upravo Algebru i Hrvatsku kao svoju Erasmus destinaciju.

„Iako je Portugal sunčan, Hrvatska je u ljetnom semestru još sunčanija i zaista imamo brojne mogućnosti za studente iz inozemstva koji žele uživati u Hrvatskoj, ali i povezati se sa poslovnim sektorom, razvijati svoje ideje i učiti nove metode i alate.

Hvala puno IADE, ali hvala puno našoj Zrinki i ostalim kolegicama iz Odjela za međunarodnu suradnju uz čiju pomoć rastemo svake godine, upoznajemo nove kulture i postajemo bolji profesori.“

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.