Naslovnica

Etičko povjerenstvo

Etičko se povjerenstvo sastoji od tri člana od kojih je jedan studentski pravobranitelj.

Rad Etičkog povjerenstva te norme ponašanja kojima se u svom profesionalnom i javnom djelovanju trebaju ravnati studenti, nastavnici i drugi zaposlenici na definirani su Etičkim kodeksom.

Etičko povjerenstvo daje mišljenje o ostvarivanju etičkih načela i standarda u Visokom učilištu,  tumačenja Etičkoga kodeksa i provodi postupak utvrđivanja povrede Etičkoga kodeksa. Postupak pred etičkim povjerenstvom pokreće se zahtjevom za davanje mišljenja o sukladnosti određenog djelovanja ili ponašanja s načelima i pravilima Etičkog kodeksa. Protiv mišljenja Etičkog povjerenstva žalba nije dopuštena.

ČLANOVI ETIČKOG POVJERENSTVA

Ime i prezimeE-mailStatus
Danijel Kučak, v. pred.danijel.kucak@algebra.hrpredsjednik Etičkog povjerenstva
Zoran Jančić, pred.zoran.jancic@algebra.hrnastavnik
Emanuel Miličevićemanuel.milicevic@algebra.hrstudent

Etičko povjerenstvo – Etički kodeks

KONTAKT ETIČKOG POVJERENSTVA: eticko.povjerenstvo@algebra.hr

Kontakt obrazac etičkoga povjerenstva za anonimne prijave:

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.