Image for U Algebri za javnost izložen originalan kipić Oscara
Naslovnica

U Algebri za javnost izložen originalan kipić Oscara

U čast 70 godina Zagreb filma te pokretanja novog studijskog programa multimedijske produkcije, Sveučilište Algebra, u ponedjeljak 4. prosinca, u 11:00 sati, u prostorijama svog zagrebačkog kampusa na adresi Gradišćanska ulica 24, otvara novu dvoranu Dušan Vukotić te će tom prigodom za studente premijerno biti prikazana obnovljena verzija animiranog filma Surogat.

Osim toga će na kampusu za javnost, od 4.  - 8. 12. 2023. ekskluzivno biti izložen originalni kipić Oscara kojeg je Dušan Vukotić osvojio 1962. godine i time postao prvi i jedini filmski profesionalac iz Hrvatske koji je osvojio tu prestižnu nagradu američke filmske akademije. 

Program događanja za Algebrine studente 4. 12. 2023 

  • 11:00 Fotografiranje ispred kipića koji se nalazi u čuvanom dijelu prostorije
  • 11:10 Obraćanje izv.prof.dr.sc. Mislava Balkovića, dekana Visokog učilišta Algebra i predstavljanje novog studija multimedijske produkcije te multifunkcionalne dvorane Dušan Vukotić
  • 11:20 Obraćanje Vinka Brešana, ravnatelja Zagreb Filma i kratko predavanje o 70 godina Zagreb Filma te radu Dušana Vukotića i filmu Surogat
  • 11:30 Projekcija remasterirane verzije Surogata u novoj dvorani Dušan Vukotić

Program otvoren za javnost

  • Od 4. - 8. 12. 2023. Razgled originalnog kipića  Oscar u Algebri (C ETAŽA, 1 KAT, Gradišćanska 24, ZAGREB)  i prikazivanje remasterirane verzije animiranog filma Surogat.

Posjetite Algebru i iskoristite vrijednu, ekskluzivnu priliku za razgled i fotografiranje prvog i jedinog kipića Oscara u Hrvatskoj!

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.