Image for Zlatan Morić na SMS2023 u Sarajevu
Naslovnica

Zlatan Morić na SMS2023 u Sarajevu

Zlatan Morić, voditelj katedre za kibernetičku sigurnost na našem Visokom učilištu, prošli je tjedan održao vrlo zanimljivu i poučnu prezentaciju na sarajevskom Social Media Summitu.

Social Media Summit veliko je regionalno događanje koje okuplja lidere, influencere i sve one koji rade za i na društvenim mrežama. Mjesto je to na kojem se traže odgovori na razna pitanja vezana uz utjecaj društvenih medija na korisnike, ali i na poslovnu i širu zajednicu.

Znamo svi, društvene su mreže danas dominantna snaga u stvaranju, ali i u distribuciji informacija, te glavni kanal za interakciju, komunikaciju i komercijalni marketing. Uspon društvenih medija je vrtoglav, raste i dalje i skoro iz temelja mijenja svijet u kojem živimo. Sve to uz mnoge prednosti donosi i brojne izazove, prijetnje, pa i stvarne probleme koji utječu na poslovanje ili kvalitetu naših života.

Upravo o toj temi, o prijetnjama koje susrećemo u kibernetičkom svijetu, na ovom je događanju govorio Zlatan Morić. Njegovo vrlo informativno i poučno predavanje saželo je sve najbitnije probleme vezane uz kibernetičku sigurnost i pokazalo još jednom da se stručnjaci Visokog učilišta Algebra sve više prepoznaju kao pravi sugovornici za brojne teme što proizlaze iz primjene novih tehnologija.

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.