fbpx
Image for Coffee & Paint radionica – Oslobodi umjetnika u sebi
Naslovnica

Coffee & Paint radionica – Oslobodi umjetnika u sebi

Potreban vam je odmor i dobra prilika da oslobodite svoju kreativnost? Imamo pravu aktivnost za vas! Na Visokom učilištu Algebra nedavno smo organizirali radionicu Coffee & Paint!

Ovaj kreativni događaj okupio je naše redovite, međunarodne i Erasmus studente, u inspirirajućem, umjetničkom opuštanju.

U organizaciji Gabrijele Franc, studentice 2. godine prijediplomskog studija Digitalnog marketinga, i uz podršku Odjela za međunarodnu suradnju, radionica se pokazala kao pun pogodak među studentima!

Tijekom svoje Erasmus razmjene u Parizu, Gabrijela je imala priliku upoznati živopisnu umjetničku scenu grada. Istraživanje muzeja postalo je redoviti dio njezine rutine, ali još joj je nešto privuklo pozornost - mladi studenti koji su strastveno crtali unutar inspirativnih zidova ovih kulturnih dragulja.

Povratkom na Algebru odlučila je tu istu kreativnu energiju prezentirati svojim kolegama te se tako rodila ideja za Coffee & Paint radionicu! Kombinacijom inspirirajućih nota kave i užitka slikanja, željela je prenijeti iskustvo koje će potaknuti umjetnika u svakom sudioniku.

Event su fotografirali naši talentirani studenti Multimedijske produkcije jer u Algebri uvijek rado potičemo duh zajedništva i multidisciplinarnost u stvaranju kreativnog sadržaja. Radionica Coffee & Paint odličan je primjer zajedničkog rada i podrške kolega!

Veselimo se novim kreativnim idejama naših studentima i jedva čekamo sudjelovati na njihovim budućim projektima!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.