Događanja

Centar karijera organizira i sudjeluje u organizaciji različitih radionica, predavanja i interaktivnih događanja za studente i alumnije.

Želimo obavijestiti studente i alumnije ako imamo sjajnu priliku za njih, a isto tako objavljivati važne informacije i olakšati praćenje događanja iz industrije na jedno mjestu. Je li vam se već dogodilo da ste se poveselili zanimljivom događaju i onda shvatili da je on već prošao? Budite prvi koji će saznati sve novosti.

Događanja

Imate li događanje na koje želite pozvati studente i alumnije Visokog učilišta Algebra pošaljite mail na centar.karijera@algebra.hr i mi ćemo se pobrinuti da informacije dosegnu ciljanu publiku.

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.