Poslodavci

Poslodavci

Iskoristi 20% popusta

Centar karijera vam nudi poveznicu s mladim, sposobnim kandidatima, koji sa sobom donose pregršt svježih ideja.

Kako bismo im osigurali mogućnost da dosegnu zahtjeve tržišta rada, imamo dugu povijest suradnje s industrijom kroz raznovrsne modele, na obostrano zadovoljstvo i studenata i poslodavaca.

Bez obzira tražite li studente koji imaju potencijala postati vaši najbolji zaposlenici ili želite suradnju na projektima, naša vrata su vam otvorena.

Poslodavci:

Partneri

vm ck tablue ck sap ck rh ck
palo ck oracle ck msdn ck mic ck
ibm ck hubspot ck EMC2 CK Fortinet CK
Cisco CK

Stručne prakse

Stručna praksa je obvezan i sastavni dio nastave studenata na preddiplomskom. Stručna praksa provodi se u VI semestru u trajanju 240 sati. Studenti mogu obaviti Stručnu praksu u jednom od definirana dva termina sukladna rasporedu nastave. Prvi termin je 6 tjedana prije prvog međuispita ljetnog semestra, a drugi termin je 6 tjedana nakon prvog međuispita ljetnog semestra. Za više informacija i suradnju po pitanju stručne prakse, javite se na mail centar.karijera@algebra.hr.

Dodijelite stipendiju

Dodjeljivanjem stipendije studentima u onim područjima koja bi vama mogla biti od interesa podržavate razvoj vještina i znanja mlade osobe i financijski pomažete pojedincima za potrebe njihova obrazovanja, profesionalnog usavršavanja ili istraživanja. Slobodno nam dostavite najavu mogućnosti stipendije na centar.karijera@algebra.hr i mi ćemo obavijestiti sve studente.

Posjete kompanijama

U tijeku akademske godine vodimo studente u posjetu poduzećima kako bi iz prve ruke saznali sve o njihovom potencijalnom poslodavcu, upoznali se s poslovanjem i radnim mjestom za koje su zainteresirani. Ako želite otvoriti vrata Vaše kompanije studentima i predstaviti im mogućnosti u realnom radnoj okolini, obavijestite nas kako bi dogovorili detalje oko termina dolaska i organizacije posjete.

Gostujuća predavanja

Nudimo mogućnost organizacije gostujućeg predavanja na Visokom učilištu Algebra, u okviru postojećih kolegija, za bilo koji smjer koji je dostupan na Visokom učilištu. Sudjelovanjem tako studentima omogućiti uvid u procese i tehnologije koji se koriste u praksi.Predlažemo da nam pošaljete prijedlog tema koje biste htjeli predstaviti, kako bismo vas mogli povezati s relevantnim osobama, odnosno s nositeljima kolegija i/ili predložiti kolegije u okviru kojih biste mogli sudjelovati. Gostujuća predavanja/radionice moguća su tijekom trajanja redovne nastave (listopad-lipanj), a moguće termine potrebno je rezervirati čak nekoliko mjeseci unaprijed zbog sve veće opterećenosti naših nastavnika s dodatnim sadržajima.

Alumni priče – Ukoliko se među Vašim zaposlenicima nalaze alumni Visokog učilišta Algebra, vrlo rado ćemo obaviti intervju s tim pojedincima te promovirali njihove uspješne karijerne priče.

Podijeli: Facebook Twitter