Kontakt

SAVJETOVALIŠTE ZA STUDENTE - OSOBNE PROBLEME RJEŠAVAJTE RAZGOVOROM

Javite se u savjetovalište za studente, gdje u potpunoj diskreciji možete popričati o svim vrstama problema koji vam otežavaju vaš akademski put ili funkcioniranje u svakodnevnom životu. Na tragu uspješnog mentoriranja koje se provodi u nizu najboljih obrazovnih ustanova u Europi, koristeći znanje, iskustvo (i posebno) neke dosege logoterapije, koju je uspješno promicao Viktor Emil Frankl, utemeljitelj tzv. III. bečke psihoterapijske škole, pomoći ćemo vam da se i sa problemima koji vas okružuju, osjećate bolje.

Odvažite se, iskoristite vrijeme, pronađite svoje duhovne potencijale, izaberite najbolje za sebe i pomognite drugima!

Za pitanja i dogovore u savjetovalištu za studente kontaktirajte mr. sc. Nebojšu Stanića na nebojsa.stanic@zg.t-com.hr.


  • Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o, Algebra POU i Algebra VU, Ilica 242, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.