Image for Ronald Galić
Naslovnica

Ronald Galić

Ronald Galić student je završne godine studija sistemskog inženjerstva na Visokom učilištu Algebra. Studij sistemskog inženjerstva upisao je zbog Algebrinog pristupa i načina na koji se izvodi nastava.

Laboratorijske vježbe koje su koncipirane na "pravoj" odnosno fizičkoj opremi, a ne na nekom virtualnom ili simuliranom okruženju. Ronald je istaknuo i sam pristup prijenosu znanja koji je više praktičan te se temelji na stvarnom produkcijom iskustvu predavača, a ne teoretskom ponavljanju literature. Kao maturantu, motivacijski razgovor u prijavnom uredu dao mu je kompletan uvid u ono što će dobiti upisom na studij i smatra da motivacijski razgovor koji niti jedan maturant ne treba propustiti, bez obzira na to koji studij želi upisati.

Ronald ima već pet godina iskustva u edukaciji najmlađih osnovnoškolaca.  Radio je u Hardware Unity-ju u Splitu kao edukator već u srednjoj školi kada je osvojio srebro na natjecanju iz robotike, a radi i kao edukator na Digitalnoj akademiji. Sudac je i u Hrvatskom robotičkom savezu gdje educira djecu robotici na raznim radionicama. Na prvoj godini studija radio je kao embedded developer u Zagrebačkom inovacijskom centru, a trenutno radi i u IT Odjelu Algebre. U slobodno vrijeme ući nove tehnologije, programira i bavi se IT sigurnosnim sustavima.  Svaka čast ovom vrijednom studentu, veselimo se svim Ronaldovim sadašnjim i budućim uspjesima!

 

 

 

 

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.