Naslovnica

Imamo rekorderku po broju edukacija!

Važnost cjeloživotnog obrazovanja možemo vam predstaviti kroz razne činjenice i statistiku s tržišta rada koja mu ide u prilog. Ili se jednostavno pohvaliti  iskustvima naših polaznika. U Algebra centrima diljem Hrvatske naviknuti smo da nam isti polaznici dolaze upisati još jedan, drugi ili treći program obrazovanja. No, kada se to dogodi 5 puta i kada edukacija pokriva vrlo različita područja, tada riječ prepuštamo našoj rekorderki. Tonka Golub iz  Zadra, vlasnica tvrtke Regina group, dosad je upisala čak 5 programa obrazovanja u Algebri. Pročitajte kako i ono najvažnije zašto! 

"Moje druženje s Algebrom krenulo je zbog želje za pokretanjem vlastitog posla po završetku fakulteta Geologije. Bilo mi je logično nakon tehničkog fakulteta stjecati ekonomska znanja tako da sam najprije upisala Algebrin program za knjigovođu. I već na prvoj edukaciji bila sam jako zadovoljna s predavačima i načinom na koji su nam prenijeli potrebno znanje. Danas sama vodim svoje knjige i poslovanje još nekoliko tvrtki  te ih savjetujem oko poslovanja s porezom. Tako su znanja iz knjigovodstva postala osnova mog poslovanja a sve ostalo došlo je kao vrijedna nadogradnja.

Kako je danas svako poslovanje uvelike vezano uz web stranice, poželjela sam svojim stranicama upravljati sama, pa sam odlučila nastaviti obrazovanje u Algebri programom za web dizajnera. No, tu nije kraj priče. Odlučila sam se pohađati i program za Voditelja EU projekata, budući da sam involvirana u jednom velikom projektu već 3 godine, a koji bi se trebao djelomično financirati iz EU fondova. Vjerovala sam da za dobre ideje mogu dobiti bespovratna sredstva iz EU fondova no tek sam edukacijom uvidjela što je sve potrebno za to i kako oni zaista funkcioniraju.

zadanj KNJ radionica 2Tijekom vođenja vlastite tvrtke, shvatila sam i koliko bi mi koristila znanja iz internetskog marketinga kao i ona vezana uz programiranje pa su to bile sljedeće dvije edukacije koje sam odlučila pohađati. U današnje bih vrijeme Googlea, Facebooka, Twittera, tableta i mobitela, svakome tko pokreće vlastiti biznis preporučila stjecanje znanja i vještina iz digitalnog marketinga ili svladavanja programskog jezika kao što je PHP. I znate što, sigurna samo da ovo nije kraj mojih edukacija. Pored današnje teške konkurencije na tržištu, mogu opstati samo najbolji. Uvijek treba ulagati u svoje znanje jer ono je, za razliku materijalnih vrijednosti, zaista vječno."

A za sve vas koji žele slijediti njezin primjer, svladati nova znanja i vještine za budućnost bez granica podsjećamo na nekoliko Algebrinih termina koji kreću ovih dana. I neka vas ne začudi ako na njima sretnete i našu Tonku.

Zagreb

 • 16. 11. 2015. - Programer internet aplikacija PHP i MySQL - Saznaj više
 • 23. 11. 2015. - Programer mobilnih aplikacija Android  - Saznaj više
 • 24. 11. 2015. - Sistemski i mrežni administrator-specijalist  - Saznaj više

Split

Osijek

 • 28. 11. 2015. - Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova - Saznaj više
 • 30. 11. 2015. - Programer internet aplikacija PHP i MySQL - Saznaj više

Zadar

 • 09. 11. 2015. - CAD specijalist - Saznaj više
 • 14. 12. 2015. - Sistemski i mrežni administrator-specijalist - Saznaj više
 • 30. 11. 2015. - Grafički dizajner - Specijalist digitalnog izdavaštva - Saznaj više

Pula

 • 16. 11. 2015. - CCNA akademija - Saznaj više
 • 28. 11. 2015. - Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova - Saznaj više

Rijeka

 • 16. 11. 2015. - Programer internet aplikacija PHP i MySQL - Saznaj više

Dubrovnik

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.