Image for Filip Kisić
Naslovnica

Filip Kisić

 
Filip Kisić  student je završne godine programskog inženjerstva na Visokom učilištu Algebra.  Završio je Elektrotehničku školu u Zagrebu 2018. godine kada je krenuo i s radom na projektu Perun l, na prvom hrvatskom satelitu.  Za vrijeme srednje škole, sudjelovao je na raznim natjecanjima tehnologije i inovacija poput INOVA-e gdje je osvojio dva srebra za virutalnog asistenta.
Godine 2019. radio je u Algebra LAB inkubatoru na vlastitom start-upu sustava za nadzor i predviđanje širenja požara, no želja za lansiranjem satelita bila je veća.
Voditelj je projekta kao i programer operacijskog sustava satelita. Uz suradnju dragih kolega, Filip i društvo aktivno rade na razvoju satelita i surandnji s mnogobrojnim tvrtkama iz raznih dijelova industrije. Slobodno vrijeme nastoji ispuniti programiranjem, sviranjem i sportskim aktivnostima.
 

Evo što nam Filip kaže o svom studentskom iskustvu:

"Primarni razlog zašto sam upisao programsko inženjerstvo na Algebri je zato što su predavači IT stručnjaci koji rade u realnom sektoru stoga sam bio siguran da od njih mogu najviše naučiti.

Nisam pogriješio i premašili su sva očekivanja jer osim što sam od njih naučio kako napraviti kvalitetno rješenje, naučio sam i o poduzetništvu, kako raditi u timu te odrediti prioritete.

Kurikulum studija je fantastičan, ali predavači imaju odgovornost kako to prenijeti na nas, a na Algebri to itekako znaju. Osim inženjerskih vještina, razvio sam komunikacijske vještine i poduzetni način razmišljanja. Mogu reći da mi je studiji na Algebri svakako promijenio život, pokazali mi opcije, usmjerili te "oblikovali" u inženjera, a nedavno i zaposlili u željenoj firmi."

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.