Image for Partnerstvo s Goldsmiths, University of London
Naslovnica

Partnerstvo s Goldsmiths, University of London

Sveučilište Algebra potpisalo je Ugovor o partnerstvu s Goldsmiths, University of London u siječnju 2022.

Zahvaljujući sklapanju ovog partnerstva Sveučilište Algebra studentima omogućuje studij na engleskom jeziku na prijediplomskim i diplomskim studijima u područjima računarstva, dizajna i menadžmenta, koje je akreditiralo Goldsmiths, sastavnica Sveučilišta u Londonu.

Završetkom jednog od ovih akreditiranih programa studenti će dobiti dvije diplome: onu Visokog učilišta Algebra i onu Goldsmiths, University of London.

Upisi:

  • Upisni postupak ostaje isti kao i za studij na hrvatskom jeziku, a svi će kandidati morati položiti ispit poznavanja engleskog jezika.
  • Svi kandidati moći će pohađati besplatne pripremne sate za ispit poznavanja engleskog jezika.
  • Cijene studija možete pronaći na linku: https://www.algebra.hr/visoko-uciliste/upisi/cijena-studija/

Goldsmiths, Sveučilište u Londonu

Goldsmiths, University of London je javno istraživačko sveučilište sa sjedištem u Londonu, koje kombinira akademsku izvrsnost s kreativnim i inovativnim pristupima podučavanju i učenju. Osnovan 1891. godine dio je prestižnog Sveučilišta u Londonu od 1904., danas Goldsmiths obuhvaća 20 akademskih odjela specijaliziranih za umjetnost, humanističke znanosti, društvene znanosti, kulturološke studije, računarstvo i poduzetničko poslovanje i menadžment.

Goldsmiths je rangiran među 500 najboljih sveučilišta u svijetu prema QS World University Rankings – najrelevantnijoj svjetskoj rang-listi sveučilišta – s osam akademskih odjela u TOP 50 najboljih u svijetu i četiri u TOP 20 najboljih u svijetu.

Professional Bachelor Study Programmes (Bachelor)

Professional Master Study Programmes (Master)

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.